Ontwerp je eigen gymspel: In concrete stappen komen tot jouw zelf ontwikkelde spel

49.00 incl. BTW

In deze online training ga je een nieuwe denkpatroon creëren, waarbij je je gymles een nieuwe impuls gaat geven. Een denkpatroon waarbij je door anders te denken creatief en vindingrijk wordt en gave, nieuwe spellen bedenkt.

Je kunt voor deze cursus tevens een groepslicentie aanschaffen.

Beschrijving

In concrete stappen komen tot jouw zelf ontwikkelde spel

Je herkent het wel, je draait al een tijdje je gymlessen en de sleur begint er langzaam in te raken: je speelt in de gymles steeds dezelfde spellen! Je leerlingen raken aan de spellen gewend en mompelen: “Alweer dit spel?!” Of je laat de leerlingen maar bepalen welk spel ze vandaag willen spelen, wat uitdraait op steeds hetzelfde spel.

Dit wil je natuurlijk niet! Je kijkt daarom vlug online naar nieuwe spellen, je bezoekt scholingsdagen en krijgt weer nieuwe inspiratie die je weer gebruikt in je gymles. Waarschijnlijk een bekend patroon. Een patroon dat zich steeds herhaalt en waar je geen energie van krijgt.

Neem juist daarom de tijd en investeer in jezelf door een andere mind-set te creëren. Een mind-set waarbij je continu zoekt naar nieuwe elementen voor in je gymles.

In deze online training ga je een nieuwe denkpatroon creëren, waarbij je je gymles een nieuwe impuls gaat geven. Een denkpatroon waarbij je door anders te denken creatief en vindingrijk wordt en gave, nieuwe spellen bedenkt.

Over de cursusleider – Matthijs Jansen

Matthijs Jansen
Matthijs Jansen – Cursusleider en oprichter De Spelles

Als je denkt: “Mooi gezegd, maar dat bestaat niet,” dan heb je het mis. Zelf heb ik aan den lijve ervaren wat een andere mind-set met je doet! Ik was zo’n iemand die altijd dezelfde spellen speelde; ik was zo’n iemand waarbij leerlingen mompelden over mijn les; ik was zo’n iemand die maar aan de leerlingen vroeg welk spel ze wilden spelen.

Drie jaar geleden zag ik in dat dit niet langer kon. Ik nam me voor om elke les een nieuw spel te spelen. En ja, het lukte. Heel eerlijk, in het begin kijk je ook naar leuke spellen, maar later begin je te denken in mogelijkheden welke een zeer positief effect hebben op mijn leerlingen. Ik begon de spellen te filmen en plaatste deze op sociale media en online onder de naam van De Spelles.

Nu drie jaar later volgen 90.000 mensen mijn kanalen en halen meer dan 1000 collega’s inspiratie van mijn website. Misschien jij ook wel?

Het heeft mijn lesgeven echt een boost gegeven. En dat niet alleen: mijn leerlingen vinden het weer te gek om naar de gymles te komen! Ze weten dat er wat gaat gebeuren.

Wat kun je verwachten

Dat gevoel, die sfeer wens ik iedere leerkracht, iedere sportleider toe. Ook jou! Dat je jouw gymles met vernieuwende spellen weer een impuls geeft. Hoe je dat doet? Daar ga je in deze online cursus achter komen.

Aan het einde van deze cursus heb je in ieder geval een zelfbedacht eindspel ontwikkeld die je met jouw groep kunt spelen. Dit doe ik door je in concrete stappen mee te nemen in het proces. Je gaat kritisch naar jezelf én naar jouw gymles kijken, je gaat onderzoek doen naar het gedrag van jouw leerlingen en waar hun behoefte ligt en zo komen we samen stapsgewijs tot een inhoudelijk sterk eindresultaat: een door jou zelf ontwikkeld spel!

Maar eigenlijk is dat nog niet het belangrijkste: dat is dat je een mind-set creëert waar je de rest van je loopbaan profijt van zult hebben. Je zult dan zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!

Veel Gestelde Vragen

[gs_faq cat=”20″ limit=”5″]

Deze cursus volgen

49.00 incl. BTWToevoegen aan winkelwagen

Andere suggesties…